4DaagseTeam ‘Stadsklooster Mariken’ heeft al 2 deelnemers!

 Heb jij jezelf ook ingeschreven voor de Vierdaagse in juli? Of ken je iemand die meeloopt? We hopen dan dat je ons team via ‘De Vierdaagse Sponsorloop’ wil versterken. Deze actie zorgt voor veel aandacht en extra inkomsten voor Stadsklooster Mariken.

 

 Op de website van ‘De Vierdaagse Sponsorloop’ vind je alle informatie over je gratis deelname. Om je door het aanmeldproces heen te loodsen, heb ik een korte handleiding voor ons team gemaakt die je hier kunt lezen. Ook tref je een voorbeelddocument aan over hoe ik mijn persoonlijke actiepagina als teamlid heb ingevuld. De informatie die voor onze teampagina van het team Stadsklooster Mariken is gebruikt, kun je ook nalezen. Je kunt jezelf tot 13 juli aanmelden: je moet natuurlijk wel zelf een startbewijs hebben voor de 104e Vierdaagse. Maar hoe eerder je aansluit bij ons team, hoe sneller je kunt starten met het werven van sponsoren in je eigen netwerk en dus hoe meer mensen jou (en ons) kunnen sponsoren. Op dit moment zijn er al twee deelnemers! Dat zijn Antoine Schröder en Ruud van Gisteren. Je kunt hen nu al meteen sponsoren:

·        actiepagina van Antoine

·       actiepagina van Ruud

 

 Je krijgt via de site uiteraard een eigen actiepagina, waarop je beschrijft wie je bent, dat je voor Stadsklooster Mariken geld wil inzamelen en waarom je meedoet. Je actiepagina deel je vervolgens zoveel mogelijk in je netwerk. Verder gaat alles vanzelf: de donaties worden automatisch geïnd en na afloop van de Vierdaagse ontvangen wij het opgehaalde bedrag van het ‘Team Stadsklooster Mariken’. Graag horen we van jullie wie er mee willen wandelen voor dit goede doel. Of geef de naam door van een Vierdaagse wandelaar die je kent en die ook bereid is om mee te doen in ons superteam.

 

We hopen dat we met een flinke groep wandelaars kunnen meedoen aan De Vierdaagse Sponsorloop.

 

Groetjes Ruud van Gisteren