Wat het Stadsklooster voor jou kan betekenen

Voor verdieping en activiteiten

Het Stadsklooster is er voor iedereen die op zoek is naar  verdieping en activiteiten rond spiritualiteit en zingeving. Kijk gerust wat wij voor jou als individu of jouw initiatief of organisatie kunnen betekenen.

Vriendelijk, meedenkend, warm en oprecht: zo zou ik het contact met Stadsklooster Mariken omschrijven. Dat ze zo toegankelijk en laagdrempelig zijn vind ik echt een meerwaarde. Ik voel mij er welkom

Klooster voor jou als mens

Heb je weleens het idee dat er meer moet zijn? Heb je het gevoel dat je in je leven een dimensie mist? Staan de drang en dwang van alledag het volgen van dat verlangen in de weg?

Daar ben je niet alleen. In de samenleving lijkt vooral plek voor efficiency, financiële winst en meetbaar resultaat. Deze oppervlakkigheid staat je tegen. Het voelt niet compleet, een belangrijk deel van jou doet er niet toe. Je vraagt je af: is dit alles?

De deur van Stadsklooster Mariken staat open voor je zoektocht naar overstijgend perspectief. We zijn nieuwsgierig naar jou en wat je drijft. We delen graag én we willen van je leren. Op zondag, in een programma of vrijblijvend gesprek. Aan jou de keus.

Meer diepgang in je leven

Voor initiatieven en organisaties

Zoeken jullie, kerkelijk of niet kerkelijk, tochtgenoten? Of willen jullie tochtgenoot zijn? Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Onze stad kent volop initiatieven op het gebied van spiritualiteit en zingeving. De ‘spiriscapes’ van Nijmegen. Denk aan Centrum voor Ontmoeting in Levensvragen, Vincent de Paul Center Nederland, Huis van Compassie, Ieder Talent Telt en Pelgrimshuis Antonius in Nijmegen.

In samenwerkingsverband Spiriscapes bieden we een plek om elkaar te bevragen, van elkaar te leren, elkaar te ondersteunen.

MindMix heeft met veel plezier samengewerkt met Stadsklooster Mariken. Fijn en waardevol om samen geloof/spiritualiteit en seksuele diversiteit onder de aandacht te brengen en bespreekbaar te maken.