Ontdek

Hoe je samen het leven kunt vieren

Iedere week inspiratie

Vieringen voor iedereen

We zien vieren als een dienst aan een maatschappij die meer ziel kan gebruiken. We hebben vaste vieringen op zon- en feestdagen. Samen met anderen organiseren we vieringen op het snijvlak van religie en cultuur. Denk aan de combinatie met een concert, tentoonstelling of een ander (maatschappelijke) initiatief. Meditatieve, stille vieringen en vieringen waar juist muziek de ruimte biedt om boven onszelf uit te stijgen.

En we zijn er natuurlijk bij geboorte, huwelijk, dood en andere ingrijpende of heugelijke gebeurtenissen. We steunen bij scharnierpunten in de samenleving; zoals herdenkingen, rampen, aanslagen.

Vieringen en activiteiten zijn ook online te volgen en achteraf terug te zien.

Alledag ruimte voor een bijzonder gesprek

Agenda vieringen

We vieren weer fysiek

Vanaf nu komen we op zondag weer fysiek in de kapel bij elkaar om te vieren. De vieringen, die ook gestreamd worden, beginnen om 9.00 uur.
Uiteraard gelden de bekende regels: max. 50 bezoekers, afstand, mondkapje, handen ontsmetten, thuisblijven bij klachten.
Graag tot zondag

Eerdere vieringen

In een wereld die lijkt te draaien om prestatie, status en bezit ervaar ik de vieringen en meditaties als noodzakelijke momenten van rust, bezinning en gebed.