In de Week van het Gebed voor de eenheid houden we als Stadsklooster Mariken een gezamenlijke maaltijd in de zaal van De Goede Herder.

Op 25 januari om 18.00 uur zal de organisatie Mawteni een smakelijke Syrische, vegetarische maaltijd met twee gangen voor ons bereiden. Mawteni is een stichting met activiteiten voor en door vluchtelingen in Nijmegen en omstreken (zie de website www.mawtenifoundation.nl).

De Week van het gebed is een jaarlijks terugkerende week van onder meer de Raad van kerken, waarin wereldwijd miljoenen christenen samen bidden. Door het gezamenlijk gebed ervaren we dat we verbonden zijn, met God en met elkaar. Tegelijk tonen we onze betrokkenheid met de wereld om ons heen: voor wat er speelt in de samenleving dichtbij en in de wereld verder weg. Dit jaar staat als thema het gebod centraal ‘Heb God lief .. en je naaste als jezelf’.

Voor deelname aan de maaltijd op donderdag 25 januari kunt u uw gegevens noteren op de intekenlijst die de komende twee zondagen klaarligt in de Goede Herderkerk. De kosten voor de maaltijd zijn € 15, die liefst bij aanmelding betaald worden.

Per e-mail aanmelden kan ook, via administratie@stadskloostermariken.nl met vermelding van ‘Maaltijd 25 januari’.
Meer informatie op zondag: bij Ria van Kessel en Bart van Straaten.

Hopelijk tot dan!