Viering – Lunch – Dauwtrappen
Donderdag 9 mei is het Hemelvaart en dit jaar gaan we de viering anders vormgeven. We beginnen om 10:30 uur met iedereen welkom te heten onder het genot van een kop koffie of thee. Waarna de Hemelvaart-viering om 11:00 uur aanvangt met aansluitend een gezamenlijke lunch.

Lunch
De lunch wordt afhankelijk van het weer buiten of in de kerk geserveerd en bestaat uit een kopje soep, verschillende soorten belegde broodjes en natuurlijk wat te drinken. Voor deelname aan de lunch wordt een bijdrage van € 7,50 gevraagd.
U kunt zich opgeven door in te tekenen op de lunch-lijst achter in de kerk of door een mail te sturen naar administratie@stadskloostermariken.nl onder vermelding van Hemelvaart-lunch. Bij de aanmelding graag aangeven of u alleen komt of met meerdere.

Dauwtrappen?
Maar er is meer, met de vroege vogels onder ons gaan we dauwtrappen zoals dat in de Hemelvaart traditie gewoon is. We starten om 09:00 uur bij het openluchttheater De Goffert in het Goffertpark om in het park een uur te gaan wandelen. Het dauwtrappen gaat door bij een minimale belangstelling van 6 personen.

Indien u interesse heeft, graag aangeven op de dauwtrap-lijst achter in de kerk of in een mail naar administratie@stadskloostermariken.nl onder vermelding van Deelname dauwtrappen.

Bart van Straaten en Ria van Kessel
Namens de pioniersgroep