Week van de liefde

Week van de liefde

Om de liefde te vieren, in welke kleur dan ook, organiseert het Stadsklooster Mariken in navolging van de Roze Week in 2019 een ‘Week van de Liefde’. Van zondag 9 februari tot en met donderdag 13 februari staan er drie mooie activiteiten gepland:

Viering van de Liefde
Op zondag 9 februari 2020 staat de wekelijkse zondagsviering in de Boskapel in het teken van de liefde. Zoals Augustinus zegt: ‘God licht op in de mensen’. Deze zondag vieren we de veelkleurigheid van mensen en de liefde die iedereen verbindt. Wees welkom!

Filmavond
Op maandagavond 10 februari 2020 staat ook de filmavond in het teken van (strijden voor) de liefde. Liefde die iedereen verbindt. Na de film is mogelijkheid om na te praten. Deelname kost 10 euro. Aanmelden of je interesse kenbaar maken kan via roze@stadskloostermariken.nl. Locatie is de Boskapel, Graafseweg 276 in Nijmegen.

Theatervoorstelling door Mind Mix over geloof en spiritualiteit & seksuele en genderdiversiteit
Op donderdag 13 februari 2020 speelt Mind Mix, in opdracht van Stadsklooster Mariken, een interactieve theatervoorstelling waarin geloof en seksuele diversiteit centraal staan. Het is een voorstelling voor iedereen die zingeving, geloof of spiritualiteit belangrijk vindt. Binnen of buiten een geloofsgemeenschap. De insteek is om open en positief met elkaar in gesprek te gaan. Theater wordt gebruikt om pijnpunten bespreekbaar te maken, zonder ze te problematiseren. Zo dragen we bij aan meer onderling begrip en openheid naar elkaar. Aanmelden of je interesse kenbaar maken kan via roze@stadskloostermariken.nl
De voorstelling wordt gegeven in de Boskapel (Graafseweg 276 in Nijmegen). Aanvang is 19:30 en de avond eindigt rond 22:00.

Dit programma wordt gesteund door: Stichting SBHN-ProProS Fonds, Fonds Kerk en Wereld, Menno Mulder Fonds, gemeente Nijmegen, gemeente Arnhem en COC Nijmegen