Roze viering en Mind Mix

Roze viering en Mind Mix

Toen we in maart moesten stoppen met onze vieringen en andere activiteiten, hadden we de Week van de liefde met de succesvolle theatervoorstelling met MindMix en de Roze Viering nog vers in ons geheugen. Nu, een half jaar later, zijn we blij te kunnen vertellen dat er weer nieuwe activiteiten op de rol staan.

Roze viering
Op 11 oktober is het nationale Coming-outdag, de dag waarop we stilstaan dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn. We vieren dat met elkaar in de wekelijkse zondagsviering om 9.15 uur. Aanmelden is verplicht.


Spiritueel café
Het spiritueel café wordt uitgesteld naar november of december. Houd de website in de gaten of meld je vast aan, dan krijg je van ons bericht wat de nieuwe datum wordt.
In samenwerking met MindMix organiseren we op 13 oktober een spiritueel café. Aan de hand van een aantal theaterscènes gaan we met elkaar in gesprek. Aanmelden is verplicht.

 
Lesbian Festival: Geloof in mij
Op 3 oktober organiseerden we in samenwerking met het Lesbian Festival een avond over spiritualiteit en diversiteit en de liefde, met als thema Geloof in mij. Omdat we vanwege de nieuwe maatregelen digitaal gingen, is dat nog allemaal terug te zien via de link hierboven.
Ontdek jouw roze spiritualiteit met muziek, persoonlijke verhalen, filmpjes, dialoog en nieuwe verrassende impulsen.

 

Dit programma wordt gesteund door: Bob Angelo Fonds, Fonds Kerk en Wereld, Menno Mulder Fonds en gemeente Nijmegen. 

 

 

 

.