Aanmelding Kerstviering

Graag heten we velen van harte welkom bij onze viering met Kerstmis, die voor het eerst na bijna 60 jaar niet meer plaatsvindt in de zo vertrouwde Boskapel.

Zoals je vermoedelijk wel hebt gehoord gaat Stadsklooster Mariken verhuizen! Vanaf Kerstmis komen we voortaan bij elkaar in de Mariakapel van Sancta Maria. Ons nieuwe adres luidt: Bredestraat 174, 6543 ZZ Nijmegen. De viering begint om 22.00 uur, maar kom op tijd en trek voor de zekerheid warme kleding aan. 
Als je deze bijzondere 1viering op onze nieuwe plek wil meemaken, dan moet je jezelf daarvoor wel even aanmelden.

Klik op de

– of maak gebruik van de QR-code hiernaast – vul je gegevens in, selecteer de vinkjes en bevestig met de knop ‘aanmelding versturen’. Op het scherm verschijnt dan een melding dat het formulier is verzonden.

Wel aangemeld en toch verhinderd? Laat dit dan even aan ons laten weten. Dan komt die plaats beschikbaar voor iemand anders. Klik hiervoor: AFMELDEN. Als dit niet werkt, ga dan naar deze pagina: https://stadskloostermariken.nl/overig/afmelden_viering/ en meld je af. Heb je vragen over de Kerstnachtviering? Stuur dan een e-mailbericht naar: ruudvangisteren@stadskloostermariken.nl.

Graag verwelkomen we je om samen het Feest van het Licht te kunnen vieren! Hartelijke groeten namens pastor en bestuur van Stadsklooster Mariken.

Ruud van Gisteren

———————————————————————————

https://stadskloostermariken.nl/vooraanmelding/